Telegram Grupları: Telegram Sohbet ve Arkadaşlık Kanalları

Sizin için her alanda çeşitli Telegram Grupları listesi. Sohbet Arkadaşlık Telegram kanalları arayanlar buradaki gruplara bakabilirler. Telegram, dünya genelinde milyonlarca insanın kullandığı bir mesajlaşma uygulamasıdır. Telegram’ı vazgeçilmez yapan şeylerden en önemlisi ise çeşitli özellikler ve sohbet kanallarının bulunması. Örneğin, araba satışı yapanların grup oluşturmaları gibi. Gruplara katıldığınızda grup üyelerine katıldı bildirimi gidecektir. Bizler de sizin için Telegram kanallarını bir arada topladık. 20 adet hem eğlenceli hem de en iyi Telegram kanalları.

Telegram Grupları 14 En iyi Telegram Kanalı

1. Haber Türkiye

Telegram kanalları

En iyi Telegram kanalları denince haber takibi yapanlar için Haber Türkiye, siyasetten magazine, sağlıktan teknolojiye ve spordan modaya bir çok alanda haber yapan Telegram grupları arasındadır.

2. Dizi Otağ

Telegram Grupları

En iyi Telegram grupları arasında yer alan Dizi Otağ, dizilerle ilgili her şeyi geniş kitlelere yaymaktadır. Grubun içerisinde dizi haberleri, replikleri ve sahneleri gibi birçok paylaşım yapılmaktadır.

Telegram Grupları

Coin Otağ, son dönemlerde hemen hemen herkesin para kazanmak niyetiyle kullandığı kripto paralar ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Grubun içinde Bitcoin, Ethereum, XRP ve DOGE gibi bir çok coin ile alakalı haber ve analiz sohbetleri de yapılıyor.

4. Pio Haber

Telegram kanalları

Çeşitli mizah amaçlı paylaşımlar yapılan bir kanaldır. Telegram kanallarında da Instagram’da olduğu gibi Telegram kanallarında da mizah amaçlı gruplardan biridir.

5. Fırsat Paylaşım

telegram fırsat grupları

Hemen hemen hepimiz online alışveriş yapıyoruz. Online alışveriş yaptığımız internet sitelerinin çeşitli indirim kodları oluyor. Ancak yapılan indirimleri ve indirim kodlarını takip etmek oldukça zor olabiliyor. Fırsat Paylaşım telegram grubu indirim kodlarını, kampanyaları ve fırsatları sizin için takip edip bildirimi yapmaktadır.

6. Bir Parça Tuhaflık

Bir Parça Tuhaflık telegram kanalları

Telegram grupları listemizde bulunan Bir Parça Tuhaftık, objektif haberler paylaşan gruplardan biridir. Kanalda paylaşılan haberler kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilmektedir.

7. Filmler Paylaşım

Filmler Paylaşım Telegram Kanalı

En iyi Telegram kanalları içinde film ve dizi paylaşımı yapan bir grup olmaması garip olurdu. Filmler Paylaşım, film ve dizi haberleri, sahneler, replikler, fotoğraflar, gibi bilgileri yayınlamaktadır.

8. Tarih Otağ

tarih otağ telegram

Tarih ve felsefe ile ilgilenenlerin ortak buluşma noktası. Tarih ve felsefeye ilginin çok fazla olduğunu bilen Telegram kanalı Tarih Otağ, felsefi yaklaşımlar ve tarihi bilgiler gibi çeşitli konularda paylaşımlar yapmaktadır.

9. Müzik Otağ

telegram kanalları 3

Müzik Otağ, müzik ile ilgili çeşitli türlerde müzikler ve şarkılar paylaşmaktadır. Çeşitli müzik fikirlerine açık olanlar, yeni şarkılar dinlemek isteyenlerin ortak buluşma noktasıdır.

10. Ev Okulu Derneği

telegram kanalları 4

Ev Okulu Derneği, evde eğitim adına yapabilecekleriniz hakkında aile ve eğitimcilere fikirler sunan Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşu olarak Telegram’da.

11. Yurtiçi Fırsatları

telegram kanalları5

Yurtiçi Fırsatları, Türkiye’deki firmaların yaptığı çeşitli kampanyalar ve indirimler ile alakalı paylaşımlar yapmaktadır. Kampanyaları takip etmek için bu Telegram grubunda yerinizi alabilirsiniz.

12. Ders Otağ

telegram kanalları6

Sınavlara hazırlananlar için güzel bir Telegram grupları. Ders çalışma konusunda, Ders Otağ tam size göre! Grubun içinde ders notları ve eğitim ile ilgili haberler yayınlanmaktadır.

13. Yemek Tarifleri

yemek tarifleri telegram grupları

Her sosyal medya platformunda olduğu gibi, Telegram’da da Yemek tarifleri grupları bulunmaktadır. Bu gruplardan kahvaltılık, sos, yemek, kurabiye ve pasta gibi birçok yemek tarifi paylaşımı yapılmaktadır.

14. Dünyadan Kareler

Telegram grupları 4

Doğa, manzara ve ülke fotoğrafları bu Telegram kanalında sizi bekliyor. Çeşitli video, fotoğraf ve benzeri paylaşımlar yapan Dünyadan Telegram kanalına da katılabilirsiniz.

 

Telegram Kanalları

Telegram kanalları herkes tarafından açılabilmektedir. Eğer bir grup ya da kanal oluşturmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek kanal oluşturabilirsiniz.

  • Telegram uygulamasını açın.
  • Uygulamada Sohbetler menüsüne girin.
  • Üst sağ kısımdaki kalem simgesine dokunun.
  • Üst kısımda Yeni Grup oluşturma ve Yeni Kanal açma seçenekleri vardır.

Buradan kanal oluşturabilirsiniz. Kanal ismi ve kanal fotoğraflarının ayarını da kanalı oluştururken ayarlayabiliyorsunuz.

Telegram Araba Grubu

Çeşitli Telegram gruplarında araba satışları da yapılıyor. Örneğin araba satışı ile alakalı bir gruba katılarak Sahibinden internet sitesindeki ilanınızı paylaşabilirsiniz. Ya da almak istediğiniz bir araç varsa buradan o aracı satıp satmayan biri var mı inceleyebilirsiniz.

Telegram gruplarına katılım ve kullanım ile alakalı işlemler kullanıcının sorumluluğundadır. Telegram uygulamasını henüz telefonunuza yüklemediyseniz Google Play Store ve App Store’dan telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Telegram Nedir?

Whatsapp’a rakip şekilde çıkarılan Telegram, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Çeşitli fonksiyonlarının oluşu bu uygulamanın popüler olmasının ilk nedenlerindendir. En çok sevilen özelliği ise Telegram grupları ve Telegram kanallarıdır. Son zamanlarda Whatsapp’ın en büyük rakibi oldu diyebiliriz. Whatsapp uygulamasında olmayan birçok özelliği de içerisinde barındırıyor.

Rus yazılımcı Pavel Durov tarafından çıkarılan Telegram, güvenliğini sıkı ve denetimli tutan bir uygulamadır. Ayrıca kanal oluşturma özelliği sayesinden çeşitli gruplar oluşturmamıza da olanak sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir