o7 Ne Demek? Anlamı Nedir? Sosyal Medya

Sosyal medyada sıkça gördüğümüz o7 ne demek ne anlama gelir ? Sosyal medyada bazı kullanıcılar çeşitli paylaşımların altına o7 yazıyorlar. Bu durum doğal olarak o7 nedir sorusunu da akıllara getiriyor.

o7 Nedir?

Daha çok canlı yayın platformlarında kullanılan o7 sıklıkla karşımıza çıkar oldu. Anlamını bilmeyenler için bunun bir emoji olduğunu ifade edebiliriz. Bu emoji gönderildiğinde asker selamı verdiğini söyleyebiliriz. Çeşitli kaynaklarda bu selam türünün asker selamı olduğu belirtilmiş. Ki dikkatli bakınca da bunun öyle olduğunu siz de fark edebilirsiniz. Geçmişten günümüze gelen özellikle Twitch ve Instagram gibi platformlarda karşımıza çıkan bir ifadedir. 07 emojisi yoktur.

o7 Ne Demek

o7 Nedir o7 ne demek

o7 ne demek, sorusunu yukarıdaki görsel ile açıklayabiliriz. O kısmı kafa 7 kısmı ise selam vermeyi ifade etmektedir. Twitch, Nimo ve benzeri çeşitli canlı yayın platformlarının sohbet kısmında daha fazla karşımıza çıkan bir ifadedir.

o7 telefonlarda bir emoji olarak bulunmaktadır. Bu nedenle kişiye saygıyı göstermek için temsilen o7 yazarak selam verilmektedir.

Bu ifadeyi gördüğünüzde genelde o kişiye saygıdeğer bir iş gerçekleştirdiğini ifade etmektedir. Örneğin FPS türü oyunlarda kendini bir amaç ya da başkası için feda eden oyuncuya o7 ifadesi gönderilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir