Sanal Numara Alma Bedava

Sanal numara alma programı [code_snippet id=5 php=true] yılında da en çok merak edilen şeylerden biri oldu. Son zamanlarda çoğu kişi yurt dışı gezilerinde sim kart almaktansa ücretsiz sanal numara alma yöntemini tercih ediyor. Ayrıca kendi telefon numarasını çeşitli platformlara vermek istemeyenler de yine sanal numaradan faydalanmayı tercih ediyorlar.

İnternetten çeşitli platformlar aracılığı ile alabileceğiniz sanal telefon numarası ile mesaj gönderebilir, arama yapabilirsiniz. Hatta bu numaraları kullanarak Whatsapp, Facebook, Instagram, Telegram ve daha bir çok telefon numarası istenen platformu da kullanmak mümkündür.

Sizin için bu defa bedava sanal numara alma yollarını araştırarak burada anlattık. Bazı platformlar sanal numara hizmetini ücretli olarak verse de bizler daha çok ücretsiz olanları araştırarak burada yayınlamaya özen gösterdik. İşinize yarayacak olan online sanal telefon numarası alma yollarına alt başlıklardan ulaşabilirsiniz.

Sanal Numara Alma Nasıl Yapılır?

Genelde Whatsapp ve çeşitli internet sitelerine kayıt olurken sanal numara alma nasıl yapılır sorusu sıkça soruluyor. Birçok kişi tarafından merak edilen bu işlemi sizin için detaylıca anlattık. Buradaki bilgilere bakarak sanal telefon numarası nereden alınır ve Whatsapp, instagram gibi uygulamalarda nasıl kullanılır öğrenebilirsiniz.

İnsanlar daha çok Whatsapp için sanal numara kullanımı tercih etmektedir. Ücretsiz sanal telefon numarası alma hakkındaki detaylara geçelim;

Sanal Telefon Numarası Oluşturma

1. Secure Messenger SafeUm

Secure Messenger SafeUm UYGULAMASI Android ve İOS’un uygulama mağazalarından telefonunuza yükleyip kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Telefonunuza uygulamayı yükledikten sonra verilen sanal numarayı doğrulayıp kullanabilirsiniz. Eğer arama ve sms gönderme gibi özellikleri kullanmak istiyorsanız ücretli olarak kredi almanız gerekmektedir.

2. SMS Recieve Free

Tam anlamıyla ücretsiz bir platformdur. SMS Recieve Free sanal telefon numarası hizmeti bir mobil uygulama üzerinden hizmet vermiyor. Bilgisayardan ya da telefonunuzun tarayıcısından kullanabilirsiniz. WhatsApp  ve benzeri uygulamalar için doğrulama yapmakta tercih edilebilir. Kullanışlı olan bu telefon numaraları her ay güncellenmektedir.

3. Virtual SIM

Birden fazla ülkeye ait telefon numaralarına ulaşabileceğiniz Virtual SIM tam olarak 38 ülkeye ait sanal telefon numarası veriyor. Genelde gün içerisinde +1 (ABD) kodlu ücretsiz numara açma imkanı sağlıyor. Yurt dışına çıktıysanız ya da sanal bir telefon numarasına ihtiyacınız varsa Virtual SIM kullanabilirsiniz.

4. TextNow Sanal Telefon Numaraları

ABD ve Kanada için kullanılabilecek sanal yabancı numara servisi olarak TextNow sanal telefon numarası konusunda sıkça kullanılıyor. ABD ve Kanada yönüne yapacağınız aramalarda için ücretsizdir. ABD ve Kanada dışına yapılan aramalar için ücret talep edilmektedir.

5. Phone.com

Dünya genelinde çok fazla kullanıcısı bulunan Phone.com sitesi sanal cep numarası alma uygulaması sayesinde kolayca numara alınabilir. Aylık üyelik ücreti talep eden bu sanal telefon numarası alma servisi özel paneli sayesinde numaranızı yönetmenize olanak sağlayan bir platformdur.

6. Grasshoper

Amerika’da ve Hindistan’da daha fazla kullanılan servistir. Grasshoper sanal numara alma servisi ücretsiz doğrulama ve iletişi çözümü sunan bir platformdur. Aylık üyelik ücreti olan bu servisi isterseniz 1 hafta ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Whatsapp Sanal Numara Alma [code_snippet id=5 php=true]

Whatsapp sanal numara alma işlemi en çok aranan şeylerden biridir. Whatsapp ve Telegram gibi uygulamaları kullanabilmek için telefon numarasına gereksinim duyarız. Bu tür platformları farklı bir numara ile kullanmak için sanal numaraları tercih edebilirsiniz.

Talkatone Sanal Telefon Numarası Alma

Amerika ta da Kanada’ya ait whatsapp numarası almak isteyenler bu hizmeti kullanabilirler. Android üzerinde uygulaması bulunmaktadır. Kullanışlı ve Whatsapp gibi uygulamalarda doğrulama yapmak için tercih edilebilir.

  • Talkatone uygulamasını Android cihazınıza yükleyin.
  • Uygulamaya üye olmak için Facebook ya da normal üyelik formunu doldurabilirsiniz.
  • Üye olunduktan sonra sanal numara verilir.
  • Whatsapp uygulamasına giriş yaptıktan sonra bu telefon numarasını ekleyerek doğrulama yapabilirsiniz.
  • Doğrulama kodunuz uygulamaya gelir.
  • Gelen bu Whatsapp onaylama kodunu ücretsiz whatsapp sanal numara ile kullanabilirsiniz.

Sanal Numara Telegram, Whatsapp, Facebook ve Instagram doğrulamada tercih edilen yöntemlerdendir. Eğer sanal numarayı daha önce duyduysanız fakat nereden alınır bilmiyorsanız buradaki bilgileri kullanabilirsiniz.

Sanal Telefon SMS

Sanal telefon numarası sms göndermek nasıl yapılır? Bazı kullanıcılar sanal telefon numaraları ile sms göndermek isteyebilirler. Bu tür durumlarda yine yukarıdaki sanal numara hizmeti sağlayan platformlardan herhangi birini kullanabilirsiniz.

Bu platformları kullanarak uygulamanın size verdiği telefon numarası ile sms göndermek mümkündür. Ancak genelde gönderilecek olan sms sayısı sınırlı tutulmaktadır. Daha fazla sms göndermek için platformlar kredi puanı satın almanızı isterler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir