iPhone 11 Alınır mı [code_snippet id=5 php=true]

iPhone 11 alınır mı? [code_snippet id=5 php=true] yılında Iphone 11 almak mantıklı mı? iPhone 11 hala alınır mı merak edenler için kendi deneyimimizi açıklıyoruz.

[code_snippet id=5 php=true] yılına girdik tabi ki doğal olarak insanlar teknolojiyi yakından takip etmeye devam ediyor. [code_snippet id=5 php=true] yılında çıkan iPhone 13 ve modelleri hepimizin hoşuna gidecek özellikleri barındırıyor. Ancak bütçesi daha düşük olan ve daha uygun fiyatlı bir iPhone cihaz arayanların tercihi genelde iPhone 11 oluyor. Hem uygun fiyat hem de güncel teknolojiye ayak uydursun diyorsanız bu cihaz işinize yarayabilir.

[code_snippet id=5 php=true] Yılında iPhone 11 Alınır mı?

iPhone 11 alınır mı, Apple her yıl yeni bir model iPhone cihaz ile bizleri tanıştırıyor. Bu sayede her yeni yılda yeni bir cihaz ve teknoloji ile tnaışmış oluyoruz. Cihazlar her yıl yenilendiği için bir önceki cihazın çok eski bir teknoloji taşıdığını söyleyemeyiz. Genelde insanlar yaklaşık olarak 3 yılda bir telefon değiştiriyor. Bu nedenle dün gibi hatırladığımız telefonlara çok eski teknoloji demek yanlış olur.

2022’de diğer iPhone cihazlara bakıldığında iphone 11 almalı mıyım? Evet iPhone 11 alınır.

iPhone 11 Güncelleme Almaya Devam Edecek

hala iphone 11 alınır mı

iPhone 11 Alınır mı sorusunu soranların genelde merak ettiği şeylerden biri güncelleme alıp almayacağıdır. iPhone 11 henüz iki yaşında bir akıllı cihaz. iOS güncellemesi aalmaya devam ediyor. Yakın zamanda yayımlanan iOS 15.2’nin, 2016 yılında çıkan iPhone 7 telefonlara dahi düşünecek olursak iPhone 11’in uzun bir süre daha güncelleme alacağını söyleyebiliriz. Uzun yıllarca güncelleme desteği alacak olan cihazın kısa sürede unutulup gitmesi mümkün değil.

Apple A13 Çip Yeterince Güçlü

a 13 çip

2019’da çıkarılan bu cihazın içinde Apple A13 çipi yer alıyor, Apple’ın bu çipi hala orta segment Android cihazlara fark atabilecek özellikte. Orta-üst segmentte bile iPhone 11’in iyi iş çıkardığını dile getirmek yanlış olmaz. A13 çipi uygulamalarda sorunsuz bir deneyim yaşamamıza olanak sağlarken oyunları da daha iyi oynamamıza yardımcı oluyor.

iPhone 11 Kamerası İyi Mi?

iphone 11 kamera

iPhone 12 ve iPhone 13 ile kamerada büyük yenilikler getiren Apple bu cihazların satışında büyük bir başarı elde etti. Kamera konusunda eğer maksimum seviyede bir beklentiniz yoksa iPhone 11 hala iyi iş çıkarmakta. Eğer telefonla profesyonel bir şekilde fotoğraf çekmeyecekseniz iPhone 11’in kamerası sizin için yeterli olacak. Ayrıca video performansı da oldukça iyi.

Diğer iPhone Telefonlara Göre Fiyatı Uygun

iPhone 11 yeni teknoloji bakımından iPhone 12 ve iPhone 13 cihazlarına göre geride kalmış olsa da fiyat bakımından oldukça uygundur. Ülkemizde 7000 TL civarlarında satışı yapılan cihazın dolar kurundaki son hareketlenmeleriyle beraber 14.000 TL civarına çıktığını gözlemlemiştik. 30 Aralık [code_snippet id=5 php=true] tarihi itibariyle fiyatı 10.500 TL civarındadır.

Eğer ilk defa bir iPhone cihaz kullanacaksanız ve iPhone 11’i almak istiyorsanız inceleme yapmak için bu telefona ulaşmak çok zor değil. Çoğu kişide iPhone 11 cihaz bulunmakta. Eğer bir arkadaşınız bu cihazı kullanıyorsa inceleyebilir, ayrıca şikayet ve beğendiği yönlerini sorabilirsiniz.

iPhone 11 Kullanıcı Yorumları

Genel anlamda iPhone 11 kullanıcı yorumları iyi yönde. Şarj konusunda 1 gün kesinlikle yettiği hatta bir buçuk güne kadar şarjının dayandığını biliyoruz. Genel kullanıcı şikayetleri ise cihazın zaman zaman ısınma problemi oluşturduğu. Kamera konusunda ise ışık düzeyine bağlı olarak portre fotoğrafları kötü çekebildiğine dair yorumlar almıştık. Ancak bu durum daha çok fotoğrafı çeken kişiye ve ortam ışığına bağlı olarak farklılık gösterebiliyor.

Batarya konusunda iPhone 11 3.110 mAh taşımaktadır. Bu güç kapasitesi sayesinde çok uzun süre telefonu aktif kullanabiliyorsunuz. Yine aldığımız duyumlara göre iPhone 11 dahil olmak üzere yeni cihazların şarj konusunda çok daha uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliriz.

Iphone 11 alınır mı sorunuzu bu makalede detaylıca cevaplamak istedik. Ayrıca cihaz hakkında daha fazla fikir alarak iPhone 11 alınır mı sorusunun cevabına ulaşmak için çeşitli satış sitelerinden kullanıcı yorumlarını okuyup değerlendirmelere bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir