iPhone 14 pro max fiyatı ve özellikleri – ne zaman çıkacak?

iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 pro özellikleri ve iPhone 14 pro max fiyatı hakkında bilgi arayanlar için güncel haber. Samsung ve LG, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max için ortada küçük delikli OLED ekran üretimine başladı. Bu durumda herkesi rahatsız eden çentiği kaldırıyorlar diyebiliriz. Apple artık iPhonelar’da çentik kullanmayacak mı?

Son zamanlarda ekran üreticileri harıl harıl çalışıyor diyebiliriz. Yeni nesil iPhone telefonlarda OLED ekran kullanılacağı iddiası, rekabeti canlandırdı diyebiliriz.

Apple tarafından [code_snippet id=5 php=true] yılında piyasaya sürülecek olan iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max‘in Samsung ve LG‘nin üretimini yaptığı küçük delikli oled ekran LTPO ile donatacağını duyurdu.

iPhone 14 Pro ve Pro Max Ekran Özelliği

iphone 14 pro max ekran özellikleri

iPhone bu defa telefonlarda ekranda fazladan yer kaplayan çentikleri kaldırmayı planlıyor. Söylentilere göre iPhone 14 için Android’lerde bir süredir kullanılan çentiksiz olacak şekilde tasarlandığı dolaşıyor. Bu durumda iPhone 14 Mini ve iPhone 14’lerde çentik olabilir ancak 14 pro ve iPhone 14 Pro Max cihazlarda bu çentik tamamen kaldırılacak.

Samsung’un ürettiği 6.1 inç iPhone 14 Pro için küçük delikli OLED panellerini üreteceğini ve LG’nin ise 6.7 inç ekranlı iPhone 14 Pro Max için ekran siparişini paylaşacağı söylentiler arasında. Hali hazırda Apple akıllı telefonlarda Samsung’un iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için OLED LTPO panellerini ürettiği biliniyordu.

iPhone 14 Pro‘nun ekranın altında Face ID tarayıcıya ve 2 TB’a kadar depolama alanına sahip olacağı da söylentiler arasında Apple’ın Eylül [code_snippet id=5 php=true]’de yeni telefonlarını tanıtarak satışa sunması bekleniyor.

iPhone 14 Pro Max Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Halen daha çıkmamış tasarımı dahi belli olmayan bir telefon için fiyat bilgisi vermek oldukça zor. iPhone 14 Pro Max Fiyatı hakkında eğer sizin bir tahmininiz varsa yorum kısmından yazabilirsiniz. Dolar kurundaki hareketlilikle de teknolojik ürünlerde fiyat artışı olabildiğinden dolayı iPhone 14 cihazlar için fiyat bilgisi veremiyoruz.

Ancak ülkemizde mevcut iPhone 13 Pro ve Pro Max cihazlara göre yaklaşık 3000 TL daha pahalı olacağını söyleyebiliriz. Zira iPhone’un son 3 yıldır ürettiği her bir telefonun arasında 1500 – 3000 TL arasında fiyat farkı var. Model yükseldikçe fiyat da artıyor. Tabi modelin yanında depolama alanı seçiminde de yüksek GB tercih ederseniz fiyat artış göstermektedir.

iPhone 14 pro max fiyatı ve özellikleri – ne zaman çıkacak? sizin düşünceleriniz ne? Sizce iPhone çentiği kaldırarak iyi mi yapıyor yoksa sizler bu çentiği benimsediniz mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir