Jojo İzleme Sırası [code_snippet id=5 php=true] Jojo Kaç Sezon ve Kaç Bölüm

Jojo izleme sırası ve Jojo kaç bölüm nasıl izlenir ? Anime Jojo Kaç sezon merak edenler için haberimizde listeledik.

JoJo Animesi için Jojo İzleme Sırası oluşturduk. Çünkü bu animeye zaman zaman ilgi oldukça artıyor. Aynı zamanda izlemek isteyenler izleme sırasına göre izlemek istiyor. Bu haberimizde çıkış tarihlerine göre jojo izleme listesi oluşturduk.

Jojo tarihi neden bu kadar karışık? İzleme sırası biraz karışık çünkü manga çok eski, (1987) mangadan animeye çevirildiği zamanlarda OVA ‘lar ve oyunlar gelmiştir. Ayrıca sezonlara farklı farklı isimler verildiğinden izleme sırasını oluşturmakta biraz zor oldu. Çünkü sezonlar Jojo 1. Sezon 2. Sezon şeklinde yayınlanmamıştır. Bunun yerine farklı isimler verilmiştir.

Jojo İzleme Sırası

Jojo izleme sırasını aşağıdaki listede tarihlere göre listeledik. İzlemeye başlayacaklar aşağıdaki sıralamaya göre izlemektedir.

  • 1. Sezon Jojo no Kimyou na Bouken: 2012 yılında yayınlandı. İlk sezon 26 bölümdür.
  • 2. Sezon Jojo no Kimyou na Bouken : Stardust Crusaders: 2014 yılında yayınlandı. Bu sezon 48 bölümdür ancak 24 Bölüm olarak iki part şeklinde yayınlandı.
  • 3. Sezon Jojo no Kimyou na Bouken : Stardust Crusaders 2nd Season: 2015 yılında yayınlandı. Aynı zamanda serinin 2. Sezonunun devamı olarak karşımıza çıkıyor. Ancak yayınlandığı platformlarda 3. Sezon olarak geçiyor. 24 Bölümden oluşur.
  • 4. Sezon Jojo no Kimyou na Bouken : Diamond wa Kudakenai: 2016 yılında yayınlandı. Bu sezon 39 bölümden oluşuyor.
  • 5. Sezon Jojo no Kimyou na Bouken : Ougon no Kaze: 2018 yılında yayınlandı. Bu sezon 39 bölümdür.
  • 6. Sezon Jojo no Kimyou na Bouken : Stone Ocean: Aralık [code_snippet id=5 php=true] tarihinde yayınlandı.

Jojo Kaç Sezon

Jojo animesi şuanda yayınlanan sezonlara bakıldığında toplamda 6 sezondur. Bu Anime dizisine yeni başlayacaklar için sezonları yukarıda listeledik.

Jojo Anime Kaç Bölüm

Jojo kaç bölüm hangi sırayla izlenmeli sorusu da animeye yeni başlayacakların en sık araştırdığı konulardandır. Bu Anime serisinin izleme sıralaması sezonları ve bölüm sayısı yukarıdaki başlıkta sıralanmıştır.

JoJo Anime izleme sırası

1. Sezon JoJo’s Bizarre Adventure,
2. Sezon Part 1 JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders,
2. Sezon Part 2 JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders – Battle in Egypt,
3. Sezon jojo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable
4. Sezon JoJo’s Bizarre Adventure: Golden Wind

Jojo ne zaman çıktı?

Animenin ilk olarak 6 Ekim 2012 tarihinde yayınlanmıştır. Son sezon ise [code_snippet id=5 php=true] yılında yayınlanmıştır.

Haberimizde Jojo İzleme Sırası [code_snippet id=5 php=true] Jojo Kaç Sezon ve Kaç Bölüm ile ilgili merak edilenleri bu haber başlığımızda detaylı bir şekilde anlattık. Ayrıca Ova‘sı da çıkan bu Anime‘nin seyircisi Türkiye‘den de bir hayli fazla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir