Dudak Dolgusu Fiyatları [code_snippet id=5 php=true] – Dudak Estetiği

Dudak Dolgusu Fiyatları [code_snippet id=5 php=true] güncel fiyat bilgisi. Dudak estetiği yüzün görünümünde en önemli faktörlerden biridir. Kadınlarca en çok ilgi gören ve yaptırılan estetik türü, dudak estetiği yüze estetik görünüm veriyor. Son dönemlerde popüler bir hal alan dudak estetiği çok sık kullanılan estetik yöntemlerinden biridir. Dudak estetiğine başvuru 18 yaş üzerinde olan hemen hemen herkes tarafından ilgi görüyor. Kalıtsal sebeplerden ötürü ince dudak görüntüsü yerine estetik operasyon sayesinde daha dolgun ve güzel dudaklara ulaşmak mümkün. Dudak estetiği operasyonu hemen hemen her ilde yapılıyor. Fiyatlar da ilden ile değişiklik gösterebiliyor. Dudak estetiği yaparak dudağınıza hacim ve dolgunluk kazandırabilirsiniz.

Yıllar geçtikçe dudak kontür çizgilerine kayboluyor ve dudak estetiği ile kontür çizgileri eskisi gibi daha güzel bir hale getirilebiliyor. Son yıllarda dudak estetiği mağdurlarının mağdur olmalarının genel nedeni estetik yaptıkları hekimlerin işinde uzman kişiler olmayışıdır. Dudak estetiği yapılırken kişinin ağız ve yüz yapısına bakılarak ölçülü ve orantılı yapılmalıdır. Bu kriterlere uygun yapılan dudak estetik ameliyatları sonucunda daha güzel dudaklara sahip olabiliyorsunuz.

Dudak Estetiği [code_snippet id=5 php=true] Fiyatları

Dudak Estetiği
Dudak Estetiği fiyatları

Dudak estetiği dolgu işlemleri ile olmaktadır. Dudak dolgu estetiği iki türlüdür. Bunlar geçici ve kalıcı dudak dolgularıdır. Dudak yapısı çok küçük olan kadınların ilk başvurduğu yöntem olan estetik hakkında bilmeniz gerekenleri burada paylaştık.

Geçici ve kalıcı dudak estetikleri hakkında merak ettiklerinizi de burada bulabilirsiniz.

Geçici Dudak Dolgusu

geçici dudak dolgusu
geçici dudak dolgusu nasıl yapılır

İnsanlar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Nedeni ise insanların yüzlerinde kalıcı bir değişime direkt hazır olmamalarıdır. Geçici dudak dolgusu yapanlar genelde beğenmeleri halinde sonradan kalıcı dudak dolgusu da yapmaktalar. Sağlıklı bir yöntem olduğundan dolayı geçici dudak dolgusu daha fazla talep görmektedir. Dudaklara uygulanan geçici dolgular ise hyaluronik asitten oluşur.  Bu asit vücutta yer alan ve kişiye gençliği sağlayan madde olarak bilinmektedir. Bu dolgu maddesi dudağa özel olarak geliştirilmektedir.

Hyaluronik asit içeren dolgunun yaklaşık 1 yıl kalıcıdır. 1 yıllık sürenin sonunda ise dudaklarınızdaki dolgunluk zamanla gidecektir.

Kalıcı Dudak Dolgusu

dudak estetik

Geçici dolgu yapanlar genelde kalıcı dudak dolgusu yapmaya karar veriyorlar. Kalıcı dudak dolgusu, sürekli dudaklarınızın hacimli ve dolgun görünmesine yarar. Sağlık yönünden kalıcı dudak dolgusunu sağlayan dolgu maddesi yoktur. Ayrıca ömür boyu kalıcılık özelliği olan dolgu dudak için zararlı olmaktadır. Ameliyat ile yapılan yağ enjektesi sayesinde yağ dokusu dudakta kalıcı olur. Bu yağ enjektesi ise ameliyat yöntemlerindendir.

Dudak yapısında çok fazla sinir bulunduğundan uygulanacak bölgeye anestezi amaçlı krem uygulanmaktadır. Anestezi kremi etki gösterdikten yaklaşık 20 dakika sonra mikro uçlu iğneler ile dudak estetiğine başlanır. İşlem yaklaşık süresi 15 – 20 dakika arasında sürmektedir. İki ayrı seans olarak uygulanan dudak estetiğinde seans aralıkları 9 aydır. İlk seanstan sonra dudak bölgesinde dolgunluk ve hacim gözle görülür şekilde fark edilir ve dudak estetik görünüme sahip olur. Dudak estetiğinden sonra estetik olan kişi normal yaşantısına kaldığı yerden devam edebilir. Dudak estetiği ameliyatları, dudağın ince oluşu, asimetrik durması ve sarkması gibi sebeplerden dolayı yapılır, dudağa istenilen şekil ve dolguyu kazandırır.

Üst Dudak Kaldırma Ameliyatı Fiyatları [code_snippet id=5 php=true]

dudak ameliyatları
dudak estetiği fiyatları

Kadınların aynı zamanda erkeklerin de en çok operasyon yaptığı dudak estetiği türlerinden biri de üst dudak kaldırma ameliyatlarıdır. Cupid Lip Stili: olarak adlandırılan bu operasyon dudak dolgusunun üst dudaklara uygulanmasıdır. Ağız ve yüze göre noktalar belirlenmektedir.

Üst dudak estetiği yapılırken uzman hekimler ile görüşme yapılıp işlem gerçekleştirilmelidir. Haberlerde de sık sık karşılaşılan estetik şikayetleri yaşamamak için işinde uzman doktorlarla çalışmak önemlidir.

Dudak Dolgusu Çeşitleri

dudak dolgusu çeşitleri

Dudak dolgu çeşitleri dolgu yaptıracak kişinin istediği dudaklara kavuşmasına yardımcı olmak için uygulanan yöntemlerdir. Dolgu yaptıracak kişinin yüz ve dudak yapısına uygun bir estetik yaptırması önemlidir.

  1. Klasik Dudak: En fazla yaptırılan dolgu çeşitlerinden klasik dolgu, doğallığı bozmadığı için çok tercih edilir ve dudak şeklini bozulmadan hacim ile dolgunluk kazandırmaktadır. Genelde yaşlanma belirtileri sebebiyle başvuran hastalar tarafından tercih edilir.
  2. Rubina Dudaklar: Rubina dolgu yöntemi ile dudakta olması gerekenden fazla hacim kazanmasına olanak sağlanır. Dolgun dudak sevenlerin tercih ettikleri dolgu türüdür.
  3. Eve Stili Dolgu: Alt dudağa yapılmakta olan dolgu işlemidir. Dudak çerçevesi olmayan kişiler tarafından tercih edilir ve hacim kazandırır.
  4. Pierlique: Dudak dolgusu diğer çeşitlere göre daha fazla dikkat çeken dolgu türüdür. Dolgu alt dudağa hacim ve dolgunluk kazandırır. Dolgunun uygulandığı yer iki nokta şeklinde çıkıntı kısımlarıdır.
  5. Cupid Lip Stili: Pierlique dudak dolgusu üst dudaklara uygulanır. Ağız ve yüze göre noktalar belirlenmektedir.
  6. Melek Kanadı Dolgusu: Hemen hemen dolgu yapacak olanların %80’i tarafından tercih edilen melek kanadı dolgusu, üst dudağa uygulanır ve vermilion adlı bölgeye dolgu yapılarak dolgu işlemi gerçekleştirilir.

Dudak Estetik Fiyatları [code_snippet id=5 php=true]

Dudak estetik fiyatları dolgu yaptıracak insanlar tarafından en çok merak edilen şeylerden biridir. Dudak estetik fiyatı estetiğin yapılacağı yere göre değişkenlik gösterir. Güzellik merkezleri ve kuaförlerde uygun fiyatlara yapılan dudak estetiği sağlık açısından ve görünüm açısından pek önerilmiyor. Özel kliniklerde dudak estetiği yaptırmak isteyenler için ise fiyatlar, 2.000 TL ve 3.500 TL aralığındadır. Estetik cerrahların yaptığı dudak estetiği ise 4.500 TL ve 5.000 TL‘dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir