Valorant Hata Kodu 43 Çözümü

Bazı zamanlar Valorant oyununa girmeye çalışan oyuncular hata ile karşılaşıyorlar. Karşılaşılan hata ise Valorant hata kodu 43. Eğer bu hata kodu ile siz de karşılaştıysanız nasıl çözebileceğinize dair bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Karşılaşılan hata da şu not bulunmaktadır; ” There Was an error connecting to the platform. Please restart your game client”.

Valorant Hata Kodu 43 Hatası Çözümü

Valorant hata kodu 43, Platforma bağlanırken bir hata oluştu. Lütfen oyun istemcinizi yeniden başlatın şeklinde uyarı vermektedir. Yani özetle sunuculara bağlanırken sorun oluşmuştur ve oyunu tekrardan başlatmanız gerekir.

Eğer oyunu tamamen kapatıp açtınız ve halen daha aynı uyarıyı alıyorsanız bilgisayarınızı kapatıp açabilirsiniz. Ardından bilgisayar açıldığında bir internet sitesine ya da Youtube giriş yapmaya çalışın. Bu sayede internetinizin stabil çalışıp çalışmadığını kontrol etmiş olursunuz. Valorant Hata kodu 43’ü uzun süre almaya devam etmeniz halinde, Riot Games sunucuları ile alakalı bir problem vardır. Bunu anlamak için oyunu oynayan başka arkadaşlarınıza aynı hatayı alıp almadıklarını sorabilirsiniz. Eğer hata alınıyorsa sunucular ile alakalı bir problem vardır ve problem en kısa sürede çözülecektir.

Riot Games oyunları ile ilgili haberleri, çalışmaları resmi facebook, twitter ve instagram sayfalarından takip ederek bir çalışma olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir