Candy Crush Saga Kaç Bölüm Level

Candy Crush Saga Kaç level kaçta bitiyor seviye sorusu oyunu oynayanlar tarafından merak ediliyor. Candy Crush saga kaç bölüm rekor seviye hangisi sonu var mı sorularını yanıtlamak için bu başlığı oluşturduk.

Candy Crush Saga oyununun kaç bölüm merak edenler için öncelikle şunu açıklamamız gerekir. Bu tür oyunlar sonsuz döngüye sahip oyunlardır. Oyuncuları uzun soluklu tutabilmek için getirdikleri güncellemeler ile yeni bölümler oluşturabilirler. Ne kadar fazla bölüm olursa oyuncuların oyun için satın alma işlemi yapma olasılığı da o kadar yüksektir. Yani özetle Candy Crush Saga gibi oyunlar sürekli döngü halindeki oyunlardır.

Candy Crush Kaç Level (Seviye)

Herkes tarafından bilinen oyunlardan biri olan Candy Crush kaç bölüm kaçıncı seviyede bitiyor diye birçok kişi tarafından merak ediliyor. Oyunda ne kadar seviye geçerseniz geçin yeni bölümler karşınıza çıkmaktadır. Çoğu oyuncu ilk yüklediğinde bütün levelleri geçip oyunu bitirmeyi düşünse de bu neredeyse imkansızdır.

Candy Crush Saga, her yaştan oyuncuyu içerisinde barındırmaktadır. Oyun her ne kadar zaman geçirmek için eğlenceli olsa da bazı bölümleri geçmek için para yüklemeniz gerekebiliyor. Ancak biz bunu kesinlikle önermiyoruz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sonsuz döngüye sahip olan oyunun bölümlerini tamamen bitirmek neredeyse imkansızdır.

Candy Crush Kaç Bölüm

Oyunun ilk bölümlerinin kolay oluşu, insanları oyuna alıştırmak içindir. Zaten 10 – 20 bölüm arasında seviye geçtikten sonra oyunun yavaş yavaş zorlaştığını fark edeceksiniz. Oyun zorlaştıkça da insanlar doğal olarak hırs yaparak oyun içerisinde çok daha fazla zaman geçiriyor. Eğer çabuk sinirlenen biriyseniz bu tür oyunlardan uzak durun. Çünkü bazen çok sinir bozucu olabiliyor.

King tarafından geliştirilmiş olan Candy Crush ilk olarak 2012 yılında android ve iOs mağazada yayınlandı. Oyun ilk çıktığında 200 civarı bölümden ibaretti. Zamanla güncellemeler gelerek bölüm sayısı da arttırıldı. 2016 yılında yapılan güncelleme ile oyun 2000 bölüme ulaştı. 2016 yılından sonra güncelleme ve bölüm eklenmeye devam edildi. Sonuç olarak oyun 4000 bölümü aştı.

Son olarak ise Candy Crush Saga’da toplam 14000 bölümden oluşmaktadır. King yapımcı firma muhtemelen bu sayıya ulaşan oyuncuları oyunda tutmak için güncelleme ile yeni bölümler ekleyecektir.

Candy Crush Saga Kaç Bölüm

Son güncellemeler ile birlikte oyun 14000 bölüm sayısına ulaştı. Bu bölümlerin hepsini geçmek imkansız gibi bir şey ancak, sürekli oyunu oynayanlar muhtemelen bu baraja yaklaşmışlardır diye düşünüyoruz. Tüm sevileri bitiren var mı? Varsa yorumlarda bizlerle paylaşabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir